Het grote voordeel van Kiala afhaalpunten!

Ik shop graag online. Op die manier vermijd je (zeker op drukkere momenten zoals de solden of september bij het nieuwe schooljaar) overvolle winkelstraten. En soms kan je echt wel koopjes doen op het internet. Eens je je weg wat gevonden hebt, zou je bijna niet meer buiten willen. Behalve dan om rond te paraderen met die online topaankopen natuurlijk!  Het enige nadeel aan online winkelen is het leveren. In het begin kwamen ze altijd bellen wanneer ik niet thuis was. Je kan wel Kialaeen nieuwe afspraak maken, maar die valt ook altijd binnen de werkuren. En thuiswerken kan niet iedereen. Een andere optie is het laten leveren op mijn werk maar na 3 keer wilde ik dat niet meer… Mijn collega’s lachten mij al uit met mijn “shopverslaving”!

De oplossing die ik iedereen kan aanraden is toch wel een Kiala afhaalpunt! Kiala is een soort pakjesdienst, met als verschil dat hun eindbestemming niet iemands adres is, maar wel een ander punt in het netwerk van Kiala punten. Je brengt het dus binnen op punt A voor verzending naar punt B, en daar kan de ontvanger het gaan afhalen. Echt top! Er zitten er bij mij drie in de buurt: Brantano in Wilrijk, Hedgren Webshop in Kontich en Delhaize in Aartselaar. Als ik dus nu iets bestel, laat ik het daar leveren en pik ik het op wanneer het me past, zonder extra verzendkosten. Sommige van die punten zijn ook zaterdag open, ideaal dus voor wie werkt. Niet alle webshops bieden afhalen bij Kiala aan, maar ze winnen wel terrein. Er komen ook altijd nieuwe afhaalpunten bij. En als je je leverpunten wat spreidt, hoeft niemand te lachen met het gat in je hand…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.