Waar is die zon…

zonIk ben nu al een tijdje aan het wachten op de zon maar ze blijft maar weg  Het is nu bijna elke dag regen of bewolkt en altijd koud.
Stiekem ben ik al op zoek om een weekendje weg te gaan naar de zon via een last minute. Naar het zuiden van Spanje misschien of is het daar een beetje te druk nu? Andere opties zijn Italië of Turkije.

Ik heb al gekeken op de website van neckermann, jetair en vakantiedatabank maar het is toch niet zo goedkoop…  hopelijk kan ik deze zomer met mijn studentenjob wat extra geld verdienen zodat ik alle vrijheid heb om ergens naartoe te gaan. En anders moet ik een rijk vriendje zoeken die mij ergens meeneemt.

Althans ik wil zon zien zo dat ik toch nog een bruine kleurtje heb dit jaar!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.